KMR

Vë bast se mund të bëjë seks për 12 orë, fiton bastin dhe vdes

Një i ri rus i quajtur Sergey Tuganov kishte vënë bast me dy vajza për 3200 euro, për faktin se mund të bënte seks për 12 orë pa ndalim me të dyja ato bashkë. I riu e fitoi bastin por teksa ishte duke pritur që të merrte shpërblimin pak minuta pas “ performancës” së tij kaloi një infarkt dhe vdiq.


Një nga vajzat tha se ajo dhe mikja e saj e telefonuan menjëherë ambulancën, por kur arritën mjekët nuk mund të bënin më asgjë për të shpëtuar jetën e tij.

Duket se shkaku i vdekjes është përdorimi i viagrës. I riu ka konsumuar një kuti të tërë me viagra para performancës “prej maratonomaku”seksi.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas