Kronika

Vdekja e Enea Ftojit, bie kërkesa për riekspertimin e organeve

Prokuroria refuzoi kërkesën e avokatit të Enea Ftojit për riekspertimin e organeve.


Avokatët nuk pranuan ekspertizën mjeko-ligjore, sipas së cilës, Enea Ftoi kishte vdekur për shkaqe natyrore.
Pas përgjigjes së prokurorisë, reaguan prindërit e Eneas, të cilët thanë se “autoritetet po mundohen që të fshehin të vërtetën për vdekjen e djalit”.

“Enea është dhunuar nga policia. Kemi video dhe foto që provojnë dhunën e policisë. Në rrobat e Eneas, tek atletet, kemi gjetur gjurmë gjaku. Kërkojmë ekspertë të huaj. Do ta kërkojmë të vërtetën deri në Gjykatën e Strazburgut”, shprehen prindërit.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas