KMR

Vajza po realizonte një video-selfie një burrë i moshuar shkon nga pas dhe e puth

Të realizosh fotografi apo video ‘selfie’ në vitet e fundit është e pashmangshme.  Thjeshtë secili person realizon një të tillë, por edhe më shumë.


Sidomos kur udhëton diku apo sheh ndonjë gjë të bukur.

Kështu një vajzë vendosi të realizojë një video-selfie të bukur deri në momentin kur gjithçka shkoi keq.Një njeri i moshuar vendosi që ta puthte atë teksa ajo po xhironte videon.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas