Kryesore, Shëndeti

Ushqime të skaduara dhe gatim në fëlliqësi: AKU mbyll restorantin dhe picerinë në Llogara

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar dy biznese në Llogara, njeri restorant dhe tjetri piceri, të cilët kryenin veprimtari në kundërshtim me standardet e sigurisë ushqimore si dhe në kushte të rënda higjeno-sanitare.

Ndaj tyre janë vendosur  gjoba për kushte të rënda higjeno-sanitare dhe produkte të skaduara si dhe u është bërë bllokimi i pjesshëm i aktivitetit.

Ndiqni pamjet e marra në këto dy subjekte:

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas