Sociale

Ushqime me myk dhe gatim në ndryshk, mbyllen 2 restorante në Palasë e Klos

Dy restorante, një në Klos dhe një në Palasë, janë mbyllur nga Autoriteti i Ushqimit për shkak të shërbimit të ushqimit në kushte mesjetare, tepër  të rënda higjeno-sanitare.

Gjatë kontrollit në Dibër, në subjektin restorant “Veli Krosi” në Klos u konstatuan ambiente me myk, lagështi si dhe mjetet e punës në kuzhinë ishin totalisht të amortizuara.Ndërsa nga trupa inspektuese Vlorë u konstatua një tjetër restorant në Palasë me kushte të renda higjeno-sanitare si dhe i paregjistruar në QKB.

Ndaj subjekteve u mor masë administrative gjobë 1.300.000 si dhe bllokim të menjëhershëm të aktiviteteve.

<
>
auto_1_11535532433 auto_5_11535532432 auto_11535532437 auto_21535532436 auto_31535532433 auto_41535532435 auto_51535532434 auto_61535532431
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas