Politika

Urimi surprizë i Bashës për ditën e Pavarësisë së SHBA

Kreu i PD Lulzim Basha ka uruar popullin amerikan për 4 korrikun, ditën e Pavarësisë.


Basha urimin e tij e ka bërë me disa fjalë monumentale nga Deklarata e Pavarësisë së SHBA, ku ndër të tjera thuhet se të gjithë njerëzit janë krijuar si të barabartë.

“Ne i mbajmë këto të vërteta si të vetëkuptueshme, se të gjithë njerëzit janë krijuar të barabartë, se ata janë pajisur nga Krijuesi me të drejta të patjetërsueshme, se midis këtyre të drejtave janë Jeta, Liria dhe kërkimi i Lumturisë.”
Me këto fjalë monumentale nga Deklarata e Pavarësisë së SHBA i uroj të gjithë miqtë tanë amerikanë: Gëzuar 4 Korrikun, Happy 4th of July”, shkruan Basha.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas