Kryesore, ShowBiz

Ups! Hiti më i ri në Francë ka kopjuar këngën shqiptare… shikoni videot

Përpara 4 ditësh në Francë është publikuar kënga ‘International’ nga L’Algerino dhe deri tani numëron më shumë se 4 milionë klikime.

Mjafton ta hapësh këngën dhe ta dëgjosh, për të kuptuar se ngjashmëria e saj është e madhe me një nga hitet e vitit 2016, bashkëpunimit të Young Zerka dhe Ronela Hajatim në këngën ‘Syn i jemi’.

Të dyja këngët kanë klipe verore dhe i shkojnë shumë për shtat sezonit të verës.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas