Kryesore, Rusi 2018, Sport

Uniformat më të shëmtuara të historisë së Kupës së Botës

Uniformat, për mirë apo për keq, kanë shkruar historinë e kombëtareve në Kupën e Botës.


Ngjyra-ngjyra, gjeometrike dhe me fantazi, por jo të bukura.

Edhe sot e kësaj dite, disa uniforma, kur i shikon, të bën që të pyesësh veten: “Çfarë i ka shkrepur në kokë atij që i ka dizenjuar?”

Më poshtë do t’ju prezantojmë me uniformat më të këqija që ka parë historia e Kupës së Botës.

<
>
uni1 uni2 uni3 uni4 uni5 uni6 uni7 uni-lajmi
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas