Kryesore, ShowBiz

U bë xheloz për foton “pikante”, Kourtney Kardashian acarohet me të dashurin 25-vjeçar

Kourtney Kardashian është mërzitur me xhelozinë e të dashurit shumë më të ri sesa vetja, Younes Bendjima, i cili nuk ishte dakord me foton e saj që i ekspozonte krejt fundshpinën.


39-vjeçares nuk i kanë pëlqyer komentet e Younes-it, 25 vjeç, dhe sidomos fakti që i bëri ato publike. Kjo i duket shenjë e një impulsiviteti të tepruar. Ndërkohë, njerëz pranë ish-boksierit e justifikojnë veprimin e tij me faktin që nuk e duron dot ta shohë të dashurën gjysmë të zhveshur në sytë e botës.

“Ai e do Kourtney-n vetëm për vete”, rrëfejnë ata.

Dyshja tani vonë është kthyer nga një udhëtim disajavor në Europë. Younesin, që punon si model, e merr malli “çmendurisht” për Korutney-n kur ajo është larg, por 39-vjeçarja mendon se i dashuri i vet duhet ta kapërcejë këtë problem, pasi distanca vjen si pasojë e punës së saj dhe këtë gjë nuk ka ndërmend ta ndryshojë.

<
>
r1-4 r2-3 r3-3 r4-4 r5-3 r6-1 r7 r8 r9 r10 r11 r12 r13 r14 r15 r16 r17 r18 r19 r20 r21 r22 r23 r24 r25 r26 r27 r28 r29 (1) r29 r30 r31 r32 r33 r34 r35 r36
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas