Kronika, Kryesore

Turp! Abuzuan seksualisht me të mitur, policia greke publikon fotot e dy pedofilëve shqiptarë

Policia greke publikon fotot e dy pedofilëve shqiptarë të arrestuar për abuzim ndaj të miturve ne Makrohori, Veria.

Altin Gega lindur në Shqipëri më 21-01-1994 dhe Jorgo Bulick lindur me 18-09-1996 në Shqipëri së bashku me një të moshuar grek abuzonin ndaj të miturve në periudhën 2016-2017.Policia bën të ditur se Altin Gega kishte lidhje me nënën e të miturve.

Jorgo Bulicko ishte shoku i tij, ndërsa i moshuari shkonte me pagesë.

Të gjitha veprimet ndodhnin në dijeni të nënës së të miturve.

Të tre pedofilët dhe nëna janë arrestuar dhe kryejnë dënimin.

<
>
18082018kentrikhmakdhm001 18082018kentrikhmakdhm003 18082018kentrikhmakdhm004 18082018kentrikhmakdhm007 18082018kentrikhmakdhm009 Capture-1
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas