Te Vecanta

Tronditen shkencëtarët, lind boa me dy koka dhe dy zemra

Një gjarpër ka lindur me dy koka dhe dy zemra. Boa, 2 javëshe, është shfaqur në një program në National Geographic.


Dy kokat dhe zemrat e gjarpërit dalin nga një trup i përbashkët, raportoi National Geographic.

Të dy kokat arrijnë të kontrollojnë veçmas hapësirën e tyre dhe lëvizin me lehtësi gjuhën.

Gjarpëri u dërgua tek veterineri për ekzaminim.

Një rreze X zbuloi se zvarraniku ka dy zemra funksionale brenda.

Por krijesa me dy koka ka vetëm një grup organesh të brendshme.

“U trondita kur zbulova se kishte dy zemra. Por ishte e mahnitshme të kuptoje se gjarpri binjak siamez ishte në të vërtetë dy gjapërinj në një lëkurë të përbashkët,”-tha Dr. Thielen.

Dr Thielen tha se kurrë më parë nuk kishte parë një boa me dy koka.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas