Auto

Tre Lamborghini nxjerrin flakë

Tre Lamborghini Aventador, së bashku 2 mijë kuaj fuqi dhe shumë flakë.


Një video në YouTube tregons e çfarë bëjnë në kohën e lirë arabët e pasur.

lambo

Heiße Nummer: Drei Lambos heizen ein

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas