KMR

“Tmerri i tmerrit..”, shqiptari shokohet nga lumi me gjak që i kalon pranë shtëpisë

Një banor ka mbetur i tmerruar kur ka dalë jashtë shtëpisë së tij dhe ka parë një rrëke gjaku t’i kalonte pranë shtëpisë.

I revoltuar me atë që pa, ai ka filmuar “lumin”  e gjakut që për më tepër kalonte shumë afër shtëpive të banimit në një rrethinë të Prishtinës duke rrezikuar banorët.Teksa filmon ai dëgjohet të thotë i revoltuar:

Shikoje çfarë bëhet. Tmerri i tmerrit…”

Rrëkeja e gjakut mendohet të jetë krijuar nga gjaku i kafshëve pas therjes së kurbaneve

Qytetari i shqetësuar, shihet duke u ankuar për thertoret të cilat nuk i monitoron askush, duke rrezikuar edhe banorët nga ndonjë epidemi e mundshme.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas