Dikur, Te Vecanta

“Thashë se do i binin thithkat në pjatë”

Kjo është një nga fotot më të famshme në botën e shoubizit.


Aktorja italiane Sophia Loren i ka ngulur sytë tek gjoksi i koleges së saj, amerikanes Jayne Mansfield.

Ylli i Hollivudit njihej për të tilla ekspozime.

Por çfarë po mendonte në atë kohë Sophia Loren?

“Ia ngula sytë thithkave dhe kisha frikë se mos do i binin në pjatë,” ka treguar aktorja 57 vjet më pas, në një intervistë.

Fotoja u realizua në një pritje të organizuar për Sophia Loren.

Aktorja thotë se i kanë kërkuar shpesh që të lërë autograf në foto, por nuk e ka bërë kurrë, edhe për respekt të koleges, që është shuar në moshën 34- vjeçare.

1

2

3

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas