Dikur, Kryesore

Të rralla dhe të vjetra… koleksioni i orëve të ish-diktatorit Enver Hoxha

Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha. Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë.

Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari. Disa janë me rripa lëkure e të tjera me zinxhir.Sot, ato gjenden në duart e koleksionistëve. Në këtë koleksion gjenden dhe dy orë femrash.

<
>
Ora-e-Enver-Hoxhes-1 Ora-e-Enver-Hoxhes-2 Ora-e-Enver-Hoxhes-3 Ora-e-Enver-Hoxhes-4 Ora-e-Enver-Hoxhes-2-442x249
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas