KMR, Kryesore

Të gjithëve ju ‘fikën llambat’ kur… balena 40 tonëshe doli në sipërfaqe dhe u mbështet pas anijes

Duhet të jesh tepër me fat që të shijosh një spektakël të tillë, edhe pse paksa paksa e rrezikshme.


Një çift balenash 40 tonëshe kanë dhuruar një spektakël që rrallë herë mund të shihet nga syri i njeriut, e të ruhet në aparatet fotografik.

Ato fare pranë një anije me turistë kanë filluar të tregojnë potencën e tyre, duke u hedhur mbi sipërfaqen e ujit disa herë.

Një pamje e bukur, por edhe paksa e rrezikshme, pasi nëse balenat do të ishin më pranë do të mund të shkaktonin përmbysjen e anijes.

Shfaqja e rrallë është fotografuar pranë brigjeve të Monterey në Kaliforni.

<
>
1-6 2-5 3-5 4-5 balena
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas