Auto

Taksisti që e nget vetëm me indietro

indietroNjë shofer taksie në Indi pësoi një defekt në makinën e tij dhe marshi i ngeli vetëm indietro.

Që prej vitit 2003, Harpreet Devi, 33 vjeç, e nget makinën e tij me indietro, pasi nuk kishte para të rregullonte defektin.Tani që ka mbledhur paratë, ai thotë se është mësuar kaq shumë, sa nuk i bëhet ta ndryshojë stilin.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas