Kryesore, Politika

Takimi në Korçë, Salianji: PD do të mbështesë fermerët me subvencione…

Deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji ka zhvilluar një takim me fermerët e Korçës që, sipas tij, ndodhen në prag falimentimi.


Nisur nga biseda e zhvilluar me ta, dhe problematikat që ata parashtruan, Salianji tha se, “treg nuk ka për produktet, asnjë kompensim për dëme, asnjë subvencion dhe çdo blerje e kanë më shtrenjtë se çdo vend tjetër të rajonit si plehrat kimike, naftën apo farërat”.

Salianji u premtoi fërmerëve se PD do të heqë monopolet dhe do të mbështesë fermerët me subvencione

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas