Ngërç

Sukses europian


PasPara

1 koment

  1. Nuk shkojne personazhet me thirrjen. Aty mund ishe ti me lulin dhe saliun. Sa per vendimin ai eshte vleresues per shqiprine. Keta qe jane pozite i kane energjine te bejne hapa ne funksion te integrimit. Dhe kohe te humbur , per ate qe do, nuk ka. Se kete ja dha Evropa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas