Dikur

Studiuesi i njohur: Bijtë e persekutorëve nuk janë kot sot ministra e deputetë

Studiuesi dhe gazetari i njohur Kastriot Dervishi, i njohur për zbulimin dhe evidentimin e dokumenteve që kanë lidhje me periudhën komuniste, shkruan sot në një postim në faceboook, se për të kuptuar më mirë diktaturën komuniste, shoqërisë shqiptare i duhet një dokumentar me titull “Fëmijët e persekutorëve”.

Kjo, duke mos u marrë shumë me të djeshmen, por me të sotmen, pasi e vetmja “meritë” e tyre është vepra kriminale e paraardhësve.Postimi i plotë:

“Fëmijët e diktaturës” dhe “fëmijët e persekutorëve”

Për të kuptuar më mirë diktaturën komuniste, shoqërisë shqiptare do i duhej një dokumentar me titull “Fëmijët e persekutorëve”, duke mos u marrë shumë me të djeshmen, por me të sotmen, pasi e vetmja “meritë” e tyre është vepra kriminale e paraardhësve.

Nuk janë rastësisht ministra, deputetë, ambasadorë, drejtorë të përgjithshëm, drejtorë, etj.

E vetmja “meritë” e tyre është vepra e paraardhësve. Kështu edhe dokumentari “Fëmijët e diktaturës” do ketë më shumë kuptim kur ballafaqohet me fëmijët e persekutorëve.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas