Galeri

Studio Ligjore Përmbarim Gjyqësor Eduard Allamani: Njoftim për shitje me ankand


               Publikuar në : 11:09 - 04/04/18 |
mapo.al

SHPALLJE   –  ANKANDI


Studio Ligjore  Përmbarim Gjyqësor Eduard Allamani

me seli: Lagja Nr.2, pranë Gjykatës  Durrës

Në ekzekutim të Urdhër Ekzekutimit Nr.(11-2017-3846)1266 UE, datë 21/07/2017 të Gjykatës Shkallës Parë Durrës, është në shitje me ankand të sendit paluajtshëm në pronësi të palës  debitore Luan Greca etj, lënë  hipotekë dhe sekuestruar për detyrimin ndaj krediorit, konkretisht këto sende të paluajtshëm:

1- Apartament me sipërfaqe 89,95 m2, rregjistruar me Nr.pas. 22/471+1-1/4, vol.58, fq.225, zk.8512, Durrës, në vlerën fillestare 25,200 Euro

dhe

2- Apartament me sipërfaqe 56,19 m2, rregjistruar me Nr.pas.22/471+1-1/5, vol.58, fq.226,  zk.8512,  Durrës, në vlerën fillestare 14,112 Euro

(punime të brendshme të papërfunduara).

Personat e interesuar për  të  blerë këtë  pasuri  duhet të depozitojnë si garanci 10% të vlerës sendit ankand:

Ankandi  do të organizohet në datë 29/03/2018 deri më datë 27/04/2018.

Kontakt: tel: 0522248666, E-mail: [email protected]KOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

CLOSE
CLOSE
Pas