Spektakël i nivelit botëror me paratë e një shteti të varfër

Nga Ervis Iljazaj Në këtë fillim Qershori qytetarët e Tiranës kanë shijuar koncertin e dy këngëtarëve të famshëm, duke qenë edhe me origjinë shqiptare, atmosfera ka qenë elektrizuese dhe pjesëmarrja e madhe. Në këtë pikëpamje Tirana në ato ditë nuk kishte asnjë dallim nga kryeqytet më të rëndësishme të Europës dhe Botës, të cilat janë … Continue reading Spektakël i nivelit botëror me paratë e një shteti të varfër