Kryesore, Mapo Format

Sot në suplimentin MAPO EKONOMI: Politika fiskale, koha për harmonizimin e taksave me ekonominë

Suplimenti javor “Mapo Ekonomi” trajton në këtë numër një pasqyrë të gjerë të zhvillimeve më të fundit fiskale në vend, si dhe hedh dritë mbi taksat e ndryshme që prekin biznesin.


Në këtë supliment mund të lexoni gjithashu edhe mendimin e ekspertëve në lidhje me ndërhyrjet e Bankës së Shqipërisë për stabilizimin e kursit të euros.

Po ashtu interesante janë edhe informacionet rreth taksave të ndryshme si TVSH-ja, TAP-i etj., të cilat kërkojnë transparencë nga anane bizneseve.

Një tjetër informacion interesantë në këtë supliment vjen edhe për krizën turke të Lirës, si dhe të ekonomisë së një prej partnerëve më kryesorë ekonomik të Shqipërisë.

Për të gjithë këto informacione të detajuara, ju ftojmë që të lexoni në numrin e sotëm suplimentin “Mapo Ekonomi”./Mapo.al/

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas