Kryesore, Mapo Format

Sot në suplementin MAPO SHENDETI: Kur duhet të shqetësoheni për mungesën e vitaminës D, vlerat e kumbullave…

E premtja si zakonisht vjen në gazetën MAPO me suplementin MAPO SHENDETI.

Këtë herë, një intervistë interesante se kur duhet të shqetësohemi për mungesën e vitaminës D dhe sëmundjet që na shkaktohen.Një shkrim interesant tregon vlerat e kumbullës si një ilaç për diabetin.

Një tjetër analizë na shpjegon se përse është i rëndësishëm ushqimi me gji i fëmijëve.

Lexoni më poshtë shkrimet e këtij suplementi.

Flet mjekja: Shenjat që tregojnë mungesë të vitaminës D, sëmundjet që rrezikohen

Kumbulla kundër diabetit, aleat i kockave dhe mbrojtës i zemrës

Rekomandimi: Ushqyerja me gji e fëmijës, përfitime në shëndet

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas