Kryesore, Mapo Format

Sot në Suplementin MAPO EKONOMI: Energjia dhe inkurajimi fiskal. Pabarazia dëmton shëndetin mendor…

Suplementi i përjavshëm në numrin e sotëm i kushtohet ekonomisë dhe problemeve më të fundit fiskale.


“MAPO EKONOMI” e nis shkrimin kryesor me problemein e energjetikës dhe inkurajimin fiskal.

“Armiku midis nesh: Pabareazia…”, është një tjetër shkrim mjaftë interesant që i kushtohet paparazisë sociale dhe dëmeve që ajo shkakton në sistemin mendor.

Të tjera shkrime interesante për buxhetin, deficitin fiscal dhe mosmbledhjen e taksave, janë ata që shoqërojnë këtë supplement.

Për të mësuar më tepër rreth të rejave më të fundit në sektorin ekonomik ju ftojmë të shfletoni në numrin e sotëm të gazetës “Mapo” suplementin ekonomik, “MAPO EKONOMI”./Mapo.al/

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas