Kryesore, Mapo Format

Sot në MAPO WEEKEND: Një përgjigje për pyetjen ‘a është tradhtar komandanti i UÇK-së, Hashim Thaçi?’

Debati i javës është përqendruar në këto ditë gushti tek propozimi i presidentit kosovar, Hashim Thaçi, për rishikim kufijsh me Serbinë.


Për këtë arsye, edhe në numrin e MAPO WEEKEND synohet t’i jepet përgjigje diskutimit për këtë propozim të vështirë.

A mund të jetë tradhtar komandanti i UÇK-së, pyet gazeta Mapo.

“JO,” është përgjigjia.

Në këtë kopertinë vjen Hashim Thaçi në tre kohë, përgatitur mjeshtërisht nga Bujar Kapexhiu.

Propozimin e Thaçit e komentojnë analisti Mustafa Nano dhe pedagogu i UET, Kristaq Xharo.

Lexoni më poshtë tekstin e plotë të publikuar nga Mapo WEEKEND, bashkë më intervistat shoqëruese.

Propozimi i vështirë i Thaçit: A mund të jetë tradhtar komandanti i UÇK-së? JO

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas