Kryesore, Mapo Format

Sot në MAPO UNIVERSITET: UET nis dekadën e dytë, ekselentët vazhdojnë t’i besojnë studimet

Si çdo të hënë, në të përditshmen Mapo vjen shtojca Mapo Universitet.


Këtë herë, në shkrimin kryesor flitet për përgatitjet e dekadës së dytë të Universitetit Europian të Tiranës.

Komunikimi për publikun nga UET këtë herë vjen nga ish-studentët dhe studentët e universitetit.

Edhe drejtuesi i Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun, Edi Vlusha, është ish-student i UET.

Ai ka studiuar në degën Marrëdhënie me Publikun dhe Komunikim dhe prej 3 vitesh tashmë ka një pozicion drejtues në universitetin ku ka studiuar.

Kjo është periudha kur maturantët në të gjithë vendin janë nën ‘ethet’ e marrjes së një vendimi në lidhje me të ardhmen e tyre profesionale, tanimë pas shpalljes së rezultateve për aplikimet që kanë bërë në raundin e parë.

Interesant është fakti se shumë ekselentë vazhdojnë të besojnë studimet e tyre tek UET.

Ndiqini më poshtë shkrimet e këtij suplementi:

Në përgatitje të UET për dekadën e dytë: Komunikimi për publikun vjen nga ish-studentët dhe studentët

Maturantët ekselentë i besojnë UET studimet e tyre

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas