Kryesore, Mapo Format

Sot në MAPO SHENDETI: Këshilla interesante nga Blerina Bombaj dhe kujdesi për deformimet e këmbëve te fëmijët

E përditshmja Mapo sjell si çdo të premte suplementin e saj dedikuar shëndetit.


Edhe këtë herë janë tre materiale interesante.

I pari flet për datat e praktikave profesionale për infermierët.

Shkrimi tjetër na tregon këshillat që duhen ndjekur që të mos kemi probleme me aciditetin në stomak.

Se cilat ushqime duhen konsumuar, këtë na e tregon ekspertja Blerina Bombaj.

Shkrimi kryesor prek një temë delikate: atë të deformimit të këmbëve te fëmijët. Lexoni me kujdes këshillat e mjekut.

Mjeku ortoped: Deformimet e këmbëve te fëmijët, si korrigjohen

Këshilla: Ushqimet që luftojnë aciditetin në stomak

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas