Kryesore, Mapo Format

Sot në MAPO: Shanset e vettingut në polici dhe një përgjigje nga Mustafa Nano

Vettingu në politikë duket i mirëpritur nga opinioni publik. Por a është gati politika që të pastrojë veten?


Kjo mbetet një sfidë e fortë, ndaj gazeta Mapo i kushton sot në versionin print kryeartikullin dhe editorialin.

Debati është ndezur sidomos pas deklaratave të krerëve të PD dhe PS për mundësinë e një marrëveshje për vetting në politikë.

Në numrin e së premtes vjen edhe letërkëmbimi mes gazetës Mapo dhe asaj serbe, Danas.

Analisti Mustafa Nano shkruan se mundet që ‘Pandora të mos e hapë kutinë e saj’ për çështjen e shkëmbimit të territorit.

Çështjes së Kosovës dhe debatit për kufijtë i dedikohen edhe shkrimi i dytë i ballinës dhe një koment nga Imer Mushkolaj.

Si çdo të premte, edhe këtë herë vjen suplementi MAPO SHENDET.

Karikatura e ditës shkon për çështjen e borxhit të Shqipërisë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas