Kryesore, Mapo Format

Sot në MAPO: ‘Qorrsokaku’ i pronave dhe rrëfimi interesant i Baton Haxhiut

E përditshmja Mapo hapet sot me situatën e krijuar në Gjykatën Kushtetuese pas ‘dallgës’ së vetingut.


Një nga problemet më serioze të mbetura pezull nga kjo gjykatë është edhe kompensimi i pronave. Kjo çështje ka qenë subjekt diskutimesh të nxehta në politikën shqiptare gjatë gushtit.

Ndërkohë në gazetë vjen edhe rrëfimi i analistit Baton Haxhiu në forumet e organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës.

Ai flet për propozimin më të ‘nxehtë’ të vitit, atë për korrigjimin e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë.

Si çdo të mërkurë vjen edhe suplementi Mapo Research, me një pjesë nga një libër për të mos u humbur nga Ardian Civici, president i UET.

Edhe sot editoriali i ditës i kushtohet diskutimeve Kosovë-Serbi.

Karikatura ka në qendër të saj kryetaren e LSI, Monika Kryemadhi.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas