Kryesore, Mapo Format

Sot në gazetën MAPO: Pikëpyetjet e vetingut dhe karikatura për një debat që nuk sos

E përditshmja Mapo ia dedikon titullin kryesor ditën e sotme një prej çështjeve që do të vazhdojë të ngjallë debat edhe në sezonin e ri politik.

Bëhet fjalë për pikëpyetjet nëse vetingu është një proces i pastër dhe i ndershëm.Pikërisht atëherë kur ishte menduar se gjërat janë për vije, ankimimet e ndërkombëtarëve kanë nisur të hedhin hije dyshime ndaj procesit.

Si çdo të enjte, këtë herë vjen suplementi i sportit, me lajme dhe të dhëna interesante nga bota e futbollit.

Debati për çështjen e kufijve në Kosovë vazhdon të zërë një pjesë të rëndësishme të gazetës Mapo në print.

Karikatura e ditës shkon për debatin e vazhdueshëm në Tiranë: Nëse duhen lejuar ambulantët që të shesin ku të mundin në kryeqytet.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas