Arkiva, Kryesore, Teknologji

“Simfonia e Deteve”, një qytet i vërtetë lundrues… dhe sa luks mbi të

Anija më e madhe dhe më e shtrenjtë në botë ka arritur në Malaga të Spanjës, aty ku bën që të duken të vogla ndërtesat e qytetit.

Ky është udhëtimi i parë i asaj që quhet “Simfonia e Deteve”, që peshon 228 000 ton dhe është e gjatë 362 metra.Anija që ka kushtuar 1 miliard dollarë përmban një park ujor dhe një fushë basketbolli, bashkë me 2700 kabinat e saj.

E ndërtuar brenda dy vitesh, Simfonia e Deteve mund të mbajë rreth 8000 persona, përfshirë 2200 anëtarë të stafit.

Bëhet e ditur se kjo anije të gjithë verën do ta kalojë në Mesdhe, përpara se të kthehet në Majemi.

<
>
anija-lajmi-1 foto1-7 foto2-6 foto3-5 foto4-5 foto5-5 foto-6 foto6-5 foto7-5 foto8-5 foto9-5 foto11-5 foto14-2 foto15-2 foto23-1 foto35-1
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas