Auto

Si përfundoi makina ime te ISIS?               Publikuar në : 17:27 - 17/12/14 |
mapo.al

Një hidraulik në Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbeti i habitur kur pa se makina e tij, një Ford F-250, po përdorej nga terroristët e Shtetit Islamik në Siri.


Makina ka logon e Mark Oberholtzer dhe është përdorur në një foto propagande nga ISIS.

Nga pas në makinë është një kundërajror.

Oberholtzer thotë se ia ka marrë qindra telefonata dhe fakse që kur është publikuar fotoja.

Disa madje e kërcënojnë.

Por ai thotë se nuk e di si ka përfunduar makina e tij aty.

Ai thotë se e ka shitur makinën e tij tre vjet më parë tek AutoNation, por nuk ia hoqi logon.

CBS raporton se grupi që ka makinën përbëhet kryesisht nga luftëtarë nga Çeçenia.

makina

Mark Oberholtzer says he has no idea how Islamists and Syria got hold of his truck after he sold itISIS: The terror group has expanded how and why it recruits new members and is specifically targeting sympathizers abroadAdvance: Militant Islamist fighters wave flags as they take part in a military parade along the streets of Syria's northern Raqqa province in JuneThe self-styled 'caliphate' declared by the Islamic State group bridging Iraq and Syria is starting to show signs of strainCLOSE
CLOSE
Pas