KMR

Si kanë ndryshuar “superheronjtë” ndër vite

Rikthimi i superheronjve ka qenë një ndër temat më të preferuara nga regjisorët e skenaristët në Hollywood.


Kujtojmë filma të tillë si Batman, Superman, Wonder Woman, apo Spiderman.
Që të gjithë këta filma janë “rinuar” në personazhe dhe skenar vazhdimisht dhe bashkë me ta edhe aktorët protagonistë.

Por si kanë ndryshuar ndër vite “superheronjtë”? Në fotogaleri përshkrimi:

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas