Politika

Si ka ndryshuar pasuria e prokurorit të Apelit Luan Kaloçi, nga viti 2003

Luan Kaloci është prokurori i radhës që do të paraqitet të martën në seancën dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.


Trupa gjykuese përbëhet nga Xhensila Pine, Valbona Sanxhaktari dhe Etleda Çiftja.

Prokurori Kaloci është pjesë e listës prioritare të Vettingut si njëri prej 19 kandidatëve për Këshillin e Lartë të Prokurorëve.

Analiza e pasurisë është një prej tre shtyllave të rivlerësimit për gjyqtarët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e  aftësive profesionale.

Skeda grafike e mëposhtme paraqet ndryshimin e pasurisë së deklaruar të prokurorit Luan Kaloçi për vitet 2003-2017. http://dokumente.reporter.al/docs/download_document/3391

Mapo.al

 

Deklarata e pasurisë për vitin 2003  

Deklarata e pasurisë për vitin 2004

Deklarata e pasurisë për vitin 2005  

Deklarata e pasurisë për vitin 2006  

Deklarata e pasurisë për vitin 2007

Deklarata e pasurisë për vitin 2008

Deklarata e pasurisë për vitin 2009

Deklarata e pasurisë për vitin 2010

Deklarata e pasurisë për vitin 2011

Deklarata e pasurisë për vitin 2012

Deklarata e pasurisë për vitin 2013  

Deklarata e pasurisë për vitin 2014

Deklarata e pasurisë për vitin 2015  

Deklarata e pasurisë për vitin 2016  

Deklarata e pasurisë për vitin 2017 

 

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas