Dikur

Si ishte Republika e Zhdukur

Ajo njihej si Republika Demokratike Gjermane dhe ishte pjesë e republikave satelite të Bashkimit Sovjetik.

Një foto- album i botuesit Mathias Bertram hedh një vështrim në jetën e asaj kohe.Albumi quhet “Jeta e pastër” dhe është një përmbledhje me mbi 330 foto nga më shumë se 60 fotografë të Gjermanisë Lindore.

Das pure Leben 1

Das pure Leben 1

Das pure Leben 1

Das pure Leben 1

Das pure Leben 1

Das pure Leben 1

Das pure Leben 1

Das pure Leben 1

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

Das pure Leben 2

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas