Arkiva 2

Shumica e vrasësve serialë i përkasin kësaj shenje të horoskopit

Mendoni se shenja juaj e horoskopit përcakton karakteristikat personale, apo është thjesht një koincidencë?


Sipas një shkrimi të publikuar nga e përditshmja The Mirror, shenja e zodiakut ka një ndikim në shndërrimin e njerëzve në vrasës serialë.

Për dy vitet e fundit, autori David Jester ka bërë kërkime në klinikën e tij, të cilat u publikuan këtë javë. Si rezultat i kërkimeve, ai arriti në përfundimin se shumica e vrasësve serialë kanë lindur në shenjën e Demit, dmth të lindurit mes 20 Prillit dhe 20 Majit.

Vrasësit famëkeq të shenjës se Demit përfshinin Levi Bellfield, Albert Fish, Steve Wright dhe Martha Beck.

Pra, tregohuni të vëmendshëm dhe të kujdesshëm nëse ndonjëri rreth jush i shenjës së Demit po sillet në mënyrë të çuditshme…

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas