Kryesore, Teknologji

Shumë pak persona e dinë, ky është triku i pabesueshëm për iPhone…

Një trik i iPhone që është zbuluar së fundmi ka “çmendur” shumë persona.
Përkundër se shumëkush e ka ditur se ekziston, përsëri, numri i atyre që nuk ishin të informuar është i madh.

Triku ka të bëjë me pjesën e selektimit të tekstit, një aspekt që ka shfaqur probleme për shumkë.Sipas këtij triku, në rast se e mban butonin “space” dhe pastaj e lëviz atë, mund ta zgjedhësh pjesën e tekstit që dëshiron, pa u munduar siç ndodh zakonisht me gishtin e madh.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas