Sociale

Shtrëngata shiu në Durrës, por rrugët përmbyten… nga ujërat e zeza

Kanë mjaftuar disa minuta rrebesh shiu pas mesdite dhe pothuajse të të gjitha rrugët e Durrësit janë nën ujë.


Në disa kryqëzime e rrugë të qytetit ujërat e zeza kanë dalë në sipërfaqe, duke u përzier me ujërat e larta, e për pasojë kanë pushtuar edhe një pjesë të trotuareve.

Në qytetin bregdetar trafiku paraqitet i rënduar dhe ka vështirësi në qarkullim për këmbësorët.

Ndërkohë sipas IGJEUM në çdo qark, në zona të caktuara priten dhe shtrëngata të shkurtra shiu.

<
>
durres-4-442x249 WhatsApp-Image-2018-08-16-at-14.03.22 WhatsApp-Image-2018-08-16-at-14.03.46 WhatsApp-Image-2018-08-16-at-14.05.12
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas