Kronika, Kryesore

Shtëpitë i’u shkatërruan nga tërmeti, ushtria ngre çadrat për të dëmtuarit në Mat

Tetë familjeve që iu dëmtuan banesat dhe i bënë të pabanueshme nga tërmeti i 11 Gushtit, forcat e ushtrisë iu montuan çadrat pasditen e së hënës.


Pasojat me të mëdha tërmeti i shkaktoi në njësinë administrative Derjan dhe Macukull në Bashkinë e Matit, duke lënë disa familje në qiell të hapur. Ndërkohë grupet e ngritura nga Bashkia për verifikimin dhe vlerësimin e dëmeve vijojnë punën në terren.

<
>
Mat-cadra-2 Mat-cadra-3 Mat-cadra-4 Mat-cadra-5 Mat-cadra-6
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas