Galeri

Shoqëria “LIQENI VII”sh.a.: Njoftim 


               Publikuar në : 12:49 - 21/05/18 |
mapo.al

NJOFTIM 


I DREJTORISË SË SHOQËRISË “LIQENI VII”sh.a. 

Njoftohen të gjithë aksionerët e shoqerisë se, në selinë e shoqërisë me adresë Lagjia Nr.14, Rruga e Tiranës, Shkozet, Durrës (Ish UMB), me datë 11.06.2018 ora 11.00 organizohet  mbledhja e zakonshme dhe e jashtëzakonshme e shoqërisë me këtë rend dite:

1-Miratimi i bilancit ushtrimor 2017 dhe i pasqyrave financiare bashkëngjitur si dhe shpërndarja e fitimit.

2-Miratimi i ekspertit për kontrollin financiar dhe ekspertimin e Bilacit për vitin 2018.

3-Autorizimi i Drejtorisë së Shoqërisë dhe Administratorit të aplikojë pranë çdo banke të nivelit të dytë për sigurime ofertash të ndryshme të kërkuara nga Ente Prokuruese të ndryshëm pëer çdo konkurim ku Drejtoria e Shoqërisë e sheh të nevojshme për të marrë pjesë.

4- Autorizimi i Drejtorisë së Shoqërisë dhe Administratorit të aplikojeë pranë çdo banke të nivelit të dytë për overdraft mbi kontratën e punës për çdo rast që mund tëe paraqitet si nevojë për dhe në emër të Shoqërisë.

5-Miratimi dhe dheënia e të drejtës Drejtorit Ekzekutiv të shoqërisë për të nënshkruar çdo dokument lidhur me dokumentacionin e nevojshëm dhe për të firmosur për gjithçka për pikat sipas rendit të ditës.

6-Të ndryshme.

Të interesuarit mund të komunikojnë pranë zyrave të shoqërisë nga ora 08-14.00 çdo ditë në adresën e shoqërisë për çdo ofertë apo kërkesë.

V.O: Gjithë dokumentacioni i nevojshëm për zhvillimin e procedurave të ankandit dhe të mbledhjes është i depozituar në selinë e shoqërisë me të njëjtën Adresë dhe disponibel për cilindo aksioner apo të interesuar . 

DREJTORIAKOMENTO (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

Pas