Politika

Shembja e Teatrit, dhe pyetja pa përgjigje e Jorida Tabakut nga Ahmetaj dhe Kumbaro…

“Përse ka fonde për të restauruar qendrat e qyteteve 500 milionë euro, për luksin e ministrive, për blerjen e automjeteve mbi 100 milionë euro dhe nuk ka 30 milionë euro për Teatrin Kombëtar?” – u shpreh deputetja demokrate Jorida Tabaku gjatë mbledhjes në Komisionin e Ekonomisë.

Kjo pyetje nuk mori përgjigje as dje nga Ministri i Financave Arben Ahmetaj dhe Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro.

“Kuptoj se deputetët dhe qeveria janë thjesht fasadë për të mbrojtur një aferë të madhe korruptive”, tha Tabaku.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas