Kronika

Sezoni turistik/ Policë me biçikleta edhe në Pogradec

Edhe ne Pogradec kanë mbërritur biçikletat për të ndihmuar policinë në shërbimin e tyre gjatë përiudhës së veres për të qenë ndoshta më pranë fluksit të turistëve në këtë qytet.


Në njoftimin e policisë së shtetit thuhet se:

Punonjësit e Komisariatit të Policisë Pogradec, gjatë patrullimit të tyre me biçikleta, në shërbim të pushuesve në Liqenin e Pogradecit dhe në Tushemisht.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas