KMR, Kryesore

Selfie në banjë po çmend rrjetet sociale: Po ju a e kuptoni pse?

Fotoja e një vajze në banjë ka çmendur rrjetet sociale.

Paula Sophia Garcia Espino postoi një foto nga banjoja e hallës së saj.

Por fotoja u shpërnda me mijëra herë, në mënyrë të pabesueshme.

Ajo vetë nuk e priste diçka të tillë.

Njerëzit nuk po komentonin bukurinë dhe të pasmet e saj, por diçka tjetër.

Sipas tyre, rrotulla e letrës higjienike është shumë larg tualetit.

Që të pastrohesh, duhet të ngrihesh në këmbë.

Jo vetëm kaq, por pas tualetit është edhe një varësja e peshqirit.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas