KMR

Seksologu ka plasur “bombën”: Ky pozicion e bë seksin të jetë kryevepër!

A doni të përmirësoni jetën tuaj seksuale? “Cosmopolitan” ju vjen në ndihmë!


Dr. Ruthie Neustifter, një studiuese e seksit nga Ontario, Kanada rekomandon pozicionin “Deep Doggy”.

Dhe rekomandohet përdorimi i një peshqiri më mënyrë që mashkulli në çdo shtytje të tërheqë pranë vetes trupin e femrës.

 

 

Deep Doggy

Seksologia Emily Morse rekomandon pozicionin “Misionari”.“Për mua është një nga pozicionet e mia të preferuara të seksit”, thotë ajo.

 

 

Missionary

“The Do What You Need To Do” zgjidhet nga hulumtuesit e OMGYes, një faqe e angazhuar për të eksploruar se si gratë gjejnë kënaqësi.

 

 

The Do What You Need To Do

Tara Struyk, bashkë-themeluese dhe kryeredaktore e Kinkly.com rekomandon pozicionin “68”.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas