Politika

Sandër Lleshi takim me strukturat e policisë së Durrësit

Zëvendësministri Sander Lleshi do të zhvillojë sot një takim me strukturat e policisë së Durrësit. Burime për  ‘News24’ dhe ‘BalkanWeb’  pohojnë se takimi është prezantues me zëvendësministrin e ri te sapo emëruar.

Kryefjalë pritet të jetë rritja e fuqisë goditëse ndaj kriminalitetit në qarkun e Durrësit. Takimi me strukturat e policisë është paralajmëruar pa praninë e mediave.Takimi vjen pas prezantimit të z. Lleshi në qarkun e policisë Shkodër. Mësohet se Lleshi do t’i kërkojë vartësve në Durrës rritje të rezultateve të tyre të punës në luftën ndaj kriminalitetit./BW/

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas