Shëndeti

Sa gjatë qëndrojnë në gjak, urinë dhe flokë drogërat e ndryshme… befason hashashi

Edhe pasi të përfundoi efekti i drogave, ato mund të qëndrojnë për një kohë të gjatë në gjakun, urinën dhe flokët tona.

Por, sa gjatë qëndrojnë ato në sistemin tonë?Siç duket, kanabisi qëndron më shumë në gjak e në urinë sesa drogat e tjera, ku ekspertët kanë treguar se kanabisi qëndron në gjak për 14 ditë, ndërsa në urinë 1 muaj dhe në flokë 3 muaj.

Ndërsa duket se më së paku në sistemin tonë qëndron droga e njohur LSD, e cila qëndron në gjak për 3 orë, në urinë për 3 ditë dhe gjithashtu edhe në flokë për 3 ditë.

Më poshtë e keni listën e plotë të llojeve të drogave dhe të periudhave se sa orë qëndrojnë në gjak, dhe sa ditë qëndrojnë në urinë dhe flokë.

Image

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas