Kronika

Ryshfet për kolaudimin, dy të arrestuar

Pas një hetimi disa mujor me metoda speciale të hetimit prokuroria e Tiranës ka arritur të finalizojë me sukses operacionin duke arrestuar dy persona për korrupsion, konkretisht A.T dhe A.H.


Në bashkëpunim me njëri tjetrin dhe persona të tjerë ata merrnin shpërblim për kalimin e mjeteve në kolaudim në kundërshtim me kushtet reale teknike si dhe kalimin e mjeteve jashtë radhe.

Po vijohet puna për individualizimin dhe gjetjen e provave për autore të tjerë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas