Kronika

Rruga Tiranë-Elbasan, lihet në burg ish-drejtori Albens Alite i akuzuar për korrupsion

Gjykata e Apelit të Krimeve të Rënda ka lënë në burg Albens Aliten, ish-drejtor i njësisë së menaxhimit të projektit të rrugës Tiranë-Elbasan, i akuzuar për korrupsion.


Avokati i të pandehurit, Besnik Çerepja kërkoi ndryshim të masës dhe lirim të tij, pasi kishte përfunduar paraburgimi 6 muaj, por Apeli i Krimeve të Rënda ka rrëzuar këtë kërkesë duke lënë në burg sërish Aliten.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas