KMR

Rreziku nga mbytja, peshkatarët “mbrohen” me prezervativë

Shumica e njerëzve i përdorin prezervativat gjatë marrëdhënieve seksuale, por këta peshkatarë në Kenia i përdorin për diçka tjetër.


Ata e përdorin si një qese mbrojtëse për telefonat, në mënyrë që uji të mos depërtojë brenda.

Dhe këtë e bëjnë vetëm për një qëllim: të kërkojnë ndihmë në rast ngecin në mes të detit dhe rrezikohen nga dallgët e mëdhaja të krijuara nga stuhitë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas